Menu

Scheidingsmediator met meer dan vijf jaar ervaring

Jullie hebben besloten uit elkaar te gaan. Nu zoeken jullie een mediator die bij jullie past en op professionele wijze jullie helpt met jullie scheiding. Chantal Gerardu heeft meer dan vijf jaar ervaring als scheidingsmediator. En heeft aandacht voor jullie beiden,  kinderen en een vakkundige aanpak van A tot Z.

Mijn werkwijze Vrijblijvende afspraak

Kindvriendelijk scheiden

Als het hoge woord eruit is, begint vaak het geregel, het getouwtrek en de zorgen. Je kunt dit nú voorkomen. Ik help jullie met een goede samenwerking en tegelijk zorgen we ervoor dat jullie kind(eren) goed door de scheiding komt. Jullie kind wordt het uitgangspunt voor het ouderschapsplan.

Mijn werkwijze

Herziening ouderschapsplan

De sleutel tot succes is communicatie bij een ouderschapsplan. Ik help jullie bij het maken van duidelijke, heldere afspraken die de omgang tussen jullie, omwille van de kinderen, ten goede komen. Wil je een goed en werkbaar ouderschapsplan?

Alle ervaringen

Alimentatieberekening

Alimentatie is altijd een hekel punt. Het gaat immers om geld. Ik help jullie bij het verkrijgen van inzicht bij de verschillende manieren om alimentatie te bereken zodat dit de relatie tussen jullie als ouders niet in de weg zal staan. Gaan we ervoor?

Over Chantal
Over Chantal Gerardu

Over Chantal Gerardu

Het hart van Buitengewoon Mediation! Conflicten bestaan om opgelost te worden, niet om eeuwig te duren. Er is altijd een manier om jullie contact werkbaar te maken. En die ga ik mét jullie vinden. Nog liever voorkom ik onenigheid en daar maak ik me hard voor bij een scheiding. In die situatie waarin je je verloren kunt voelen, valt zoveel te winnen. Met als prioriteit: jullie kind(eren)! Daarom ben ik ook blij als ik hun stem mag zijn. Daarmee kan ik het verschil maken. Weet je dat mediation ooit voor mij begon met het verdriet van een klein, stil jongetje?



WHAT HAPPENS TO YOU ISN’T ALWAYS WITHIN YOUR CONTROL. BUT HOW YOU HANDLE IT, IS.

ORDE IN DE CHAOS

Na jaren van welles nietes werd het opeens welles. We gingen scheiden. Het was een moeilijk proces, maar dankzij Chantal van Buitengewoon Mediation werd het makkelijker om orde in de chaos te scheppen. Dingen waar mijn hoofd niet naar stond, werden voor me geregeld. Wij dachten steeds het juiste voor de kinderen te beslissen, maar dat pakte anders uit. Nadat de kinderen met Chantal hadden gesproken, bleek dat hun behoefte toch anders was. Bedankt, dat jij deze moeilijke periode makkelijker hebt gemaakt.''

- Louise van den Berg

BREEKIJZER

''Ik had hulp nodig om verder te komen binnen de GGZ-hulpverlening. Door de instantie waar ik op dat moment onder behandeling stond, werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Ik wilde graag naar een bepaalde instelling, maar dit werd onmogelijk gemaakt. Chantal heeft als breekijzer gefungeerd. Ze neemt niet zomaar aan, dat iets onmogelijk is. Dankzij haar ben ik alsnog naar de instelling kunnen gaan die ik zo hard nodig had. Dank je wel.''

- N. v/d B.