Menu

Mediator Bergen op Zoom

Als mediator in de omgeving van Bergen op Zoom help ik bij:

  • Scheidingen
  • Ouderschapsplan
  • Alimentatieberekening

Vrijblijvende afspraak maken

Mediator Bergen op Zoom bij scheiding

Door een scheiding staat jullie leven op zijn kop op alle vlakken, je bent vaak totaal uit balans. Hoe gaan we het doen voor de kinderen is vaak de eerst gestelde vraag. Een echtscheidingsconvenant, een ouderschapsplan, de hoogte van de alimentatie? Alles strijdt om de voorrang. Als mediator help ik jullie om stap voor stap te gaan. Samen de hobbels te nemen om het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan te kunnen schrijven. Het samen hebben van kinderen maakt dat je voor altijd met elkaar verbonden blijft.  Deze verbondenheid is de belangrijkste reden om een gedegen ouderschapsplan te maken en te blijven communiceren met elkaar. Willen jullie ook dat de scheiding voor de kinderen zo makkelijk mogelijk verloopt? Wat gebeurt er tussen jullie? Wat hebben jullie nodig? Verdienen jullie het zelf ook niet om na deze lastige periode weer happy te zijn? 

Mediator Bergen op Zoom

Als mediator Bergen op Zoom heb ik veel ervaring met het begeleiden en oplossen van moeizame relaties waarin communicatie belangrijk is. Wil je meer weten, ben je nieuwsgierig naar mijn manier van werken? Dan kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken of we jullie scheiding samen kunnen aanpakken. Onder werkwijze vertel ik je hoe een mediation traject bij mij eruitziet. Door zaken goed te regelen leggen jullie een nieuwe basis voor jullie toekomst, apart van elkaar. Tijdens de mediation ondersteun ik jullie om weer duurzaam met elkaar te leren communiceren. Door mijn eerlijkheid, de spiegel die ik jullie voor kan houden en jullie moed gaan jullie zien wat jullie verbindt. Want zou het niet fijn zijn om elkaar als ouders weer te vinden? Ik kom naar jullie in Bergen op Zoom of we maken een afspraak op locatie.  Wil je weten waar mijn drive voor mediation vandaan komt? Kijk dan bij Over Chantal Gerardu, of maak meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen met Chantal

Ik heb veel ervaring met het begeleiden en oplossen van moeizame relaties waarin communicatie belangrijk is. graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken of we jullie scheiding samen kunnen aanpakken. Ik ben onder andere ook actief in de regio Etten-Leur

Vrijblijvende afspraak maken

”The most important thing in communication is to hear what isn’t being said.”

– Peter F. Drucker