Menu

Mediator Breda

Als mediator in de buurt van Breda help ik bij:

  • Scheidingen
  • Ouderschapsplan
  • Alimentatieberekening
  • Een luisterend oor voor beiden

Vrijblijvende afspraak maken

Mediator bij een scheiding

Jullie blijven de rest van je leven met elkaar van doen hebben door en voor de kinderen. Daarom is het belangrijk en waardevol om te investeren in een goede samenwerking met elkaar. Daar hebben jullie én de kinderen levenslang plezier van. Door vanaf het begin samen te werken aan een gescheiden toekomst, komt er een goede basis voor het maken van het ouderschapsplan. Een ouderschapsplan is ook de duidelijkheid en de zekerheid die jullie kinderen nodig hebben. Ze willen weten welke afspraken er over hen gemaakt zijn, het ouderschapsplan gaat immers over hen. Als mediator ondersteun ik jullie bij het proces. Wat speelt er tussen jullie? Welke formele zaken moeten jullie regelen? Hoe zorgen jullie ervoor dat de kinderen het minste last hebben van jullie scheiding?

Tijdens de mediation begeleid ik jullie om jullie weer opnieuw of anders met elkaar te laten communiceren. Door eerlijkheid, zelfreflectie en moed zie je wat jullie verbindt. Want zou het niet fijn zijn om elkaar als ouders weer te vinden? Ondanks jullie gescheiden levens als ouders een team te blijven vormen voor de kinderen? Ik kom naar jullie in Breda of we maken een afspraak op locatie. Je leest er meer over bij Scheiding met een kindvriendelijke mediator.

Jouw mediator Breda

Ik heb veel ervaring met het oplossen van verstoorde relaties waarin communicatie belangrijk is. Wil je meer weten, ben je nieuwsgierig naar mijn manier van werken? Dan kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken of we jullie scheiding samen aan kunnen pakken. Bij werkwijze vertel ik je hoe een mediation traject bij mij eruitziet. Wil je weten waar mijn drive voor mediation vandaan komt? Kijk dan bij Over Chantal Gerardu. Of maak meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in Breda of omgeving Etten-Leur.

Vrijblijvende afspraak maken

”Where there is anger, there is always pain underneath.” – Eckhart Tolle