Menu

Mediator Etten-Leur

Mediator Etten-Leur bij scheiding

Als mediator Etten-Leur heb ik veel ervaring met het begeleiden van moeizame relaties waarin communicatie belangrijk is. Tijdens de mediation ondersteun ik jullie om weer duurzaam met elkaar te leren communiceren. Door de spiegel die ik jullie voorhoud kunnen jullie weer verbintenis vinden. Hierdoor kunnen jullie de scheiding via mediation in alle rust afronden.

Vrijblijvende afspraak maken

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we hoe we jullie scheiding vorm kunnen geven. Wat hebben jullie nodig? Door zaken rondom de echtscheiding goed te regelen maken we een nieuw fundament voor jullie toekomst. Geen enkel mediationtraject is hetzelfde, ik lever maatwerk omdat jullie dat verdienen. 

Scheiden

Bij een echtscheiding moeten er zaken geregeld worden. Dit betekent dat er een echtscheidingsconvenant moet komen. Hierin worden hoofdzakelijk de financiële afspraken opgenomen. Denk hierbij onder andere aan vermogensverdeling, partneralimentatie en verdeling van het pensioen. Dat klinkt heel zakelijk, uit ervaring weet ik dat hier ook veel emoties bij komen kijken. Ik heb oog voor jullie beiden en hetgeen jullie samen of individueel nodig hebben.

Scheiden en kinderen

Door de kinderen zijn jullie altijd aan elkaar verbonden, als mediator in Etten-Leur hecht ik hier erg veel waarde aan. Juist voor de kinderen is het belangrijk dat er een goed en werkbaar ouderschapsplan gemaakt wordt door jullie samen. Dat jullie kunnen communiceren in het belang van de kinderen. Jullie gaan uit elkaar als partners en gaan samen verder als ouders. 

Emoties

Tijdens de mediation komen er verschillende emoties tot uiting. Hier heb ik aandacht voor en zal deze met jullie bespreekbaar maken. Als het nodig is verwijs ik je door naar een specialist die je verder kan helpen. 

Contact opnemen met Buitengewoon Mediation

Wil je meer weten over mijn manier van werken of heb je een andere vraag? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor jullie te verkennen.  Als mediator Etten-Leur kom ik bij u aan huis voor een afspraak. Wanneer dit niet kan is er de mogelijkheid om elders af te spreken. Schakel mij ook in voor mediation Roosendaal en mediation Breda!

Vrijblijvende afspraak maken

”Faith is taking the first step, even when you don’t see the whole staircase.”

–  Martin Luther King