Menu

Mediator Etten-Leur

Als mediator in de omgeving van Etten- Leur help ik bij:

  • Scheidingen
  • Ouderschapsplan
  • Alimentatieberekening

Vrijblijvende afspraak maken

Mediator Etten-Leur bij scheiding

Door de kinderen zijn jullie altijd met elkaar verbonden, als mediator in Etten-Leur hecht ik hier erg veel waarde aan. Juist voor de kinderen is het belangrijk dat er een goed en werkbaar ouderschapsplan gemaakt wordt. Dat jullie met elkaar kunnen communiceren in het belang van de kinderen. Jullie gaan uit elkaar als partners en gaan samen verder als ouders. Jullie kinderen verdienen het dat de scheiding voor hen zo makkelijk mogelijk verloopt. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat het voor jullie als ouders in de toekomst makkelijker zal gaan. Wat speelt er tussen jullie? Wat hebben jullie nodig? Een scheidingsconvenant, een ouderschapsplan, de hoogte van de alimentatie? Verdienen jullie het zelf ook niet om na deze moeilijke periode weer gelukkig te zijn? 

Mediator Etten-Leur

Als mediator Etten-Leur heb ik veel ervaring met het begeleiden en oplossen van moeizame relaties waarin communicatie belangrijk is. Wil je meer weten, ben je nieuwsgierig naar mijn manier van werken? Dan kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken of we jullie scheiding samen kunnen aanpakken. Door zaken goed te regelen maken jullie een nieuw fundament voor jullie toekomst, los van elkaar. Tijdens de mediation ondersteun ik jullie om weer duurzaam met elkaar te leren communiceren. Door mijn eerlijkheid, de spiegel die ik jullie voor kan houden en jullie moed gaan jullie zien wat jullie verbindt. Want zou het niet fijn zijn om elkaar als ouders weer te vinden? Ik kom naar jullie in Etten-Leur of we maken een afspraak op locatie.

Contact opnemen met Chantal

Ik heb veel ervaring met het begeleiden en oplossen van moeizame relaties waarin communicatie belangrijk is. graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken of we jullie scheiding samen kunnen aanpakken.

Vrijblijvende afspraak maken

Faith is taking the first step even when you don’t see
the whole staircase.

Martin Luther King