Menu

Mediator Roosendaal

Als mediator in de omgeving van Roosendaal help ik bij:

  • Scheidingen
  • Ouderschapsplan
  • Alimentatieberekening

Vrijblijvende afspraak maken

Mediator Roosendaal bij scheiding

Omdat jullie de rest van je leven met elkaar verbonden blijven door de kinderen, is het verstandig om te investeren in een goede samenwerking met elkaar. Daar hebben jullie én de kinderen levenslang plezier van. Door samen te werken aan een gescheiden toekomst, komt er een basis voor het maken van het ouderschapsplan. Een ouderschapsplan is ook de duidelijkheid die kinderen nodig hebben. Ze willen weten wat er in staat en waar ze aan toe zijn, het document gaat immers over hen. Als mediator begeleid ik jullie door het proces. Welke issues spelen er tussen jullie? Welke formele zaken moeten jullie regelen? Hoe zorgen jullie ervoor dat de kinderen het minste last hebben van jullie scheiding? 

Mediator Roosendaal

Als mediator Roosendaal heb ik veel ervaring met het oplossen van verstoorde relaties waarin communicatie belangrijk is. Wil je meer weten, ben je nieuwsgierig naar mijn manier van werken? Dan kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken of we jullie scheiding samen kunnen aanpakken. Bij werkwijze vertel ik je hoe een mediation traject bij mij eruitziet. Wil je weten waar mijn drive voor mediation vandaan komt? Kijk dan bij ‘over mij‘. Of maak meteen een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens de mediation in Roosendaal ondersteun ik jullie om jullie weer of anders met elkaar te laten communiceren. Door eerlijkheid, reflectie en moed zie je wat jullie verbindt. Want zou het niet fijn zijn om elkaar als ouders weer te vinden? Ik kom naar jullie in Roosendaal of we maken een afspraak op locatie. Je leest er meer over bij Scheiding met een kindvriendelijke mediator.

Contact opnemen met Chantal

Ik heb veel ervaring met het begeleiden en oplossen van moeizame relaties waarin communicatie belangrijk is. graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken of we jullie scheiding samen kunnen aanpakken. Ik ben onder andere ook actief in de regio Etten-Leur en Bergen op Zoom

Vrijblijvende afspraak maken

”Where there is anger, there is always pain underneath.”

–  Eckhart Tolle