Menu

Scheiden Roosendaal

Wouter woonde fijn in Roosendaal tot zijn ouders gingen scheiden en zijn wereld op zijn kop stond. Niemand zag of hoorde zijn angsten. Zijn ouders waren te druk. Met alles regelen. Met hun eigen verdriet. Wie luisterde er eigenlijk naar hem?

Vrijblijvende afspraak maken

Kindvriendelijk scheiden Roosendaal

Kindvriendelijk scheiden in Roosendaal? Pak het meteen goed aan! Jullie hebben 1 kans om het goed aan te pakken, zodat jouw kind zich wél gezien en gehoord voelt. Kies daarom voor een kindvriendelijke mediator. Kinderen cijferen zichzelf makkelijk weg, zijn boos of gaan over tot de orde van de dag. Ogenschijnlijk gaat het oké. Maar is dat ook zo? Jullie hebben vast veel vragen, zoals: hoe vertellen we het de kinderen? Die boodschap is zo belangrijk, dat ik daar meteen antwoord op geef in het (gratis) kennismakingsgesprek. Want kinderen zijn loyaal naar jullie allebei, altijd. Daarom moeten jullie goed kunnen samenwerken, ook bij onoverkomelijke verschillen en een werkbaar ouderschapsplan maken. Daarmee bespaar je je kind de pijn om te moeten kiezen tussen zijn ouders.

Scheiden Roosendaal: mediation

In het scheidingstraject praat ik ook met jullie kind(eren). Wat is zijn angst, vraag en behoefte? Kinderen zijn kwetsbaar en bij een ’neutraal’ iemand voelt hij minder een loyaliteitsconflict.
Zie ik dat jullie kind hulp nodig heeft? Dan breng ik jullie meteen in contact met een passende professional. Daarnaast ligt een deel van de basis van het ouderschapsplan bij het gesprek met de kinderen. Bij het beëindigen van jullie gezinssituatie moeten emotionele beslissingen genomen worden, zoals: hoe vaak ziet ieder de kinderen, hoe hoog wordt de alimentatie en hoe worden de spullen verdeeld?  Als je dat in goed overleg doet met een mediator, voorkom je een juridisch gevecht. Ik hou jullie beide belangen in de gaten en luister naar wat jullie én de kinderen nu nodig hebben om goede afspraken te maken.Samen (i.p.v. tegenover elkaar) leggen we een stevig fundament voor jullie verdere ouderschap.

Hierdoor:

  • krijgt jullie kind minder loyaliteitsconflicten;
  • ontstaat er rust op alle fronten;
  • worden nieuwe partners makkelijker geaccepteerd.

Scheiden Roosendaal: een herzien ouderschapsplan

Na de mediation zien we elkaar na ongeveer een jaar weer. Hoe gaat jullie samenwerking? Hoe doen de kinderen het? Is het ouderschapsplan werkbaar? Als er behoefte is aan een herziening van het ouderschapsplan of een nieuw traject, dan zijn jullie altijd opnieuw welkom. Bij werkwijze lees je meer over hoe scheiden met behulp van Buitengewoon Mediation eruit ziet. Of meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvende afspraak maken

“Hoi, ik ben Wouter, ik ben 14 jaar en zat in een dramascheiding. Mijn
ouders hebben heel veel ruzie en schelden als ik weet niet wat. (…). Ik heb
zo’n stom gevoel elke avond en ik heb hierdoor slapeloze nachten.”

– www.villapinedo.nl